maandag 6 september 2010

Blog

hey lezers,

hier is alles goed. geniet van mijn tijd in san bernardino city de verdemond ward. het is hier geweldig. het weer is aan de warme kant en ben dan ook erg blij met de airconditioning.
deze week een goede aardrijkskunde grap. de mensen hier hebben soms geen idee waar NL is en een mevrouw vroeg mij hoe ver het van saltlake af was, dus ik antwoord zo'n 16 uur vliegen :p ze begreep het niet helemaal en dus heb ik haar maar even uitgelegd dat het in europa was. veel mensen hier zeggen dat ik geen accent heb. sommige vragen me dan ook of ik van utah ben. dus dat is de uitleg waarom deze mevrouw dacht dat het dicht bij saltlake moest zijn. verder stikt het hier van de ijscowagens dus afgelopen week hadden we een heuze escort met 1 wagen van voor en 1 van achter reden we zo'n 5mile per uur door de straat. erg grappig.

deze week zijn we ook begonnen met de training voor de nieuwe manier van lesgeven uit predik mijn evangelie in plaats van 5 lessen krijgen we nu 7 lessen maar de boeken blijven het zelfde. is erg leuk allemaal. geniet met volle teugen van alles, want voor je het weet is het voorbij ben al bijna op 1/3 van mijn zending en dat is voorbij gevlogen.
 
liefs sister wassenaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten